Centre de recerca

Espais construïts
Tarragona, 2006-2011
Encàrrec:  Universitat Rovira i Virgili
Superfície d’actuació:  5.700 m2
Fase:  inauguració darrera fase setembre 2011
Co-autor:  Josep Benedito i Ignacio Sánchez
Imatges:  Adrià Goula

Edifici dedicat a la recerca i la investigació en química sostenible situat en el campus de Sescelades de la URV. L’edifici es formalitza per mitjà d’una potent estructura de formigó. El programa de laboratoris i despatxos es distribueix en tres cossos que abracen un pati central.

Premis: 
1er premi concurs obert
centre recerca i investigació quimica sostenible
URV tarragona
formigó pedra natural
edifici pinta
pati entre edificacions
passera
fusteria alumini
xapa d'acer perforada
brie-soleil
vidre
escala xapa d'acer
Universitat Rovira i Virgili
laboratori recerca