Comissaria de policia local

Espais construïts
Mollet del Vallès, 2009-2017
Encàrrec:  Ajuntament de Mollet del Vallès, Diputació de Barcelona
Superfície d’actuació:  1.900 m2
Fase:  inaguració abril 2017
Imatges:  Adrià Goula

Construcció de la comissaria de policia local de Mollet, resultat d’un concurs per a la construcció de la biblioteca central i de la comissaria de policia local en una parcel.la de propietat municipal. La comissaria és una peça d’un projecte unitari que des del diàleg i la tensió entre els dos equipaments vertebren un nou lloc urbà, donant continuïtat als parcs del voltant.

Premis: 
1er premi concurs obert
comissaria de policia local
lames colors
comissaria de policia local
lames de colors, lluernari central
mollet del vallès
lames de colors
aparcament
vestíbul accés comissaria mollet del vallès
passadis amb despatxos i dependències policia
Mollet del Vallès
Ulma, formigó polimer
brie-soleil
façana ventilada